Usein kysyttyä

Mihin aterioihin Have a Superl!fe -tuotteet sopivat? +
Organic Original Supergreen Mix sopii erittäin hyvin esimerkiksi mehuihin tai smoothieen. Lisää vain 1-2 lusikallista mehuun tai smoothieen ja sekoita hyvin. Breakfast Topping -lisukkeet sopivat useimpiin aterioihin. Lisää muutama lusikallinen esimerkiksi kaurapuuroon, jogurttiin tai vaikkapa leipätaikinaan. Voit myös ripotella niitä salaatin päälle.
Kuinka usein voin syödä Have a Superl!fe -tuotteita? +
Voit nauttia Have a Superl!fe -tuotteita päivittäin, jos haluat. Lisää vain muutama lusikallinen ateriaan.
Have a Superl!fe -valmisteet ovat luomua - mitä se tarkoittaa? +
Luonnonmukaisesti tuotetun ruoan valmistusprosessissa ympäristönsuojelu, kestäväkehitys ja eläinten hyvinvointi ovat merkittävässä osassa koko valmistusprosessin aikana. Tämä tarkoittaa, että viljelyssä rajoitetaan lannoitteiden ja kemiallisten torjunta-aineiden käyttöä mahdollisimman paljon. Vaikka luonnonmukaisesti ja ei-luonnonmukaisesti tuotettu ruoka ei aina eroa olemukseltaan toisistaan, on niiden kasvatus- ja tuotantoprosessi hyvin erilainen.

Kaikki EU:n alueella toimiva luonnonmukainen tuotanto noudattaa EU:n asettamia standardeja ja direktiivejä. "Luomuksi" merkittyjen elintarvikkeiden luonnonmukaisuus varmistetaan riippumattomien laadunvalvojien ja laboratoriotestien avulla.
Sisältävätkö Have a Superl!fe -tuotteet allergeenejä? +
Organic Breakfast Topping -lisukkeet sisältävät seesaminsiemeniä, jotka luetaan allergeeniksi.
Sisältävätkö valmisteet soijaa, laktoosia tai gluteenia? +
Ei. Have a Superl!fe -valmisteet eivät sisällä soijaa, laktoosia tai gluteenia. Tämän lisäksi valmisteet ovat 100% luonnollisia, eivätkä sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Sopivatko Have a Superl!fe vegaaneille ja kasvissyöjille? +
Kyllä. Have a Superl!fe -valmisteet sopivat vegaaneille ja kasvissyöjille.
Voinko käyttää Have a Superl!fe -tuotteita parasta ennen -päiväyksen jälkeen? +
Suosittelemme, että käytät valmisteita ennen parasta ennen -päiväyksen päättymistä.
Ovatko Have a Superl!ife -tuotteet turvallisia käyttää? +
Have a Superl!fe -tuotteet valmistetaan tiukan laadunvalvonnan alaisena. Valitsemme raaka-aineet sertifioiduilta tuottajilta eri puolilta maailmaa. Tiukan laadunvalvonnan lisäksi suoritamme riippumattomia laboratoriokokeita, joissa mittaamme raaka-aineiden raskasmetalli- ja torjunta-ainepitoisuuksia. Tällä tavalla varmistamme tuotteiden turvallisuuden ja puhtauden. Have a Superl!fe -valmisteet ovat sertifioitu ekologisiksi.
Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM