Historia

Syyskuussa 2010 Have a Superl!ifen tulevat perustajat, Talya ja Diarmuid Russell, tapasivat sattumalta Koh Phangan saarella Thaimaassa. Heillä oli paljon yhteistä, kuten halu kehittää itseään, yrittäjähenkisyys ja yleinen asenne elämään. He olivat sitä mieltä, että terveellinen syöminen tulisi tehdä mahdollisimman yksinkertaiseksi, samalla kuin ihmisiä inspiroidaan tekemään positiivisia muutoksia elämäänsä, askel askeleelta.

Molemmat heistä kokivat, että maailma kärsii terveyskriisistä. Moderni elämäntyyli on liian nopeatempoista, ja kaiken, erityisesti ruoan, tulisi olla nopeasti saatavilla. Emme ole enää yhteydessä luontoon, vaistoihimme, tunteisiimme tai ravintoon. Jotta maailma selviäisi tästä kriisistä, tulisi jokaisen kantaa huolta omasta terveydestään, onnellisuudestaan ja elämästään. Tämän lisäksi myös elintarviketeollisuuden tulisi kantaa vastuu tarjoamalla puhtaita, aitoja ja terveellisiä vaihtoehtoja.

Nämä ajatukset innoittivat Talyan ja Diarmuidin perustamaan Have a Superl!fen. Samoihin aikoihin superfood-tuotteet alkoivat nousta ihmisten suosioon. Nämä super-elintarvikkeet olivat usein vain yhden ainesosan valmisteita. Diarmuid ja Talya näkivät mahdollisuuden tehdä asiat helpommin ja käyttää Talyan luomia reseptejä, joissa useampi raaka-aine oli sekoitettu yhteen tuotteeseen.

Pariskunta muutti Irlantiin perustaakseen yrityksen ja varmistaen samalla helpomman pääsyn uusille superfood-markkinoille. Ensimmäisen superfood-sekoituksen he valmistivat omassa keittiössään ja myyntipaikkana toimi Dublinissa järjestettävät markkinat. Tuote osoittautui myyntimenestykseksi! He suunnittelivat kaksi tuotetta, Breakfast Mix ja Smoothie Mix. Nämä tuotteet olivat ihmisten mieleen, koska niiden käyttötarkoitus oli selkeä. Diarmuid ja Talya päättivät keskittyä tekemään näistä kahdesta tuotteesta täydelliset ja käyttää tuotteiden jakelukanavana suurimpia luontaistuoteketjuja. Heillä kesti yhteensä 12 viikkoa kunnes uudet tuotteet olivat valmiita ja kauppojen hyllyillä. Siitä lähtien he päättivät omistaa kaiken aikansa ja energiansa Have a Superl!felle.

Näytä lisää

Raaka-aineet ja arvoketju

Aivan Have a Superl!fen alusta alkaen, vuodesta 2011, olemme taukoamatta etsineet valmisteillemme parempia ja puhtaampia raaka-aineita. Kasviperäiset raaka-ai

Missio ja visio

Tehtävämme on inspiroida ihmisiä tekemään elämässä terveellisiä valintoja - elämään heidän omaa "Superl!fea! - tarjoamalla ekologisia, aitoja ja täysin vegaan

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM