Have a superl!fe

Have a Superl!fe pyrkii tekemään terveellisestä syömisestä yksinkertaisempaa! Have a Superl!fe-tuotteet ovat luomua ja vegaanisia. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja niiden avulla voit helposti lisätä hyviä ravintoaineita päivittäiseen ruokaasi. Ne ovat helppoja käyttää ja maistuvat hyvältä.

Seuraavaksi muutamia ajatuksia Have a Superl!fe -perustajien filosofiasta:

Yksilöllisyys
Kannustamme sinua olemaan enemmän yhteydessä itseesi. Ole yhteydessä asioihin, jotka tekevät sinusta sinut ja ovat tunnusomaisia juuri sinulle. Tunnistamalla nämä asiat ja tuomalle niitä enemmän esiin elämässäsi teet elämästäsi tasapainoisemman sekä harmonisen ja elämästä elämisen arvoista.

Uusia terveellisiä tapoja
Haluamme inspiroida sinua valitsemaan uusia terveellisiä tapoja, joiden avulla löydät onnellisemman itsesi! Uusiin tapoihin taipuminen on helppoa – tämä pätee niin hyviin kuin huonoihin tapoihin. Luo uusia tapoja, jotka auttavat sinua elämään haluamallasi tavalla. Alku saattaa tuntua vaikealta, mutta se tarkoittaa, että olet kulkemassa oikeaan suuntaan.

Etene pienin askelin
Kestävät ja pysyvät muutokset tapahtuvat asteittain. Keskity täydellisyyden sijasta edistymiseen. Etene pienin askelin ja toista asioita, kunnes niistä tulee tapa. Tämän jälkeen on helpompi sitoutua seuraavaan haasteeseen.

Korvaamisen jalo taito
Korvaa epäterveelliset ruoat ravintorikkailla vaihtoehdoilla. Esimerkki: Älä yritä vähentää kahvin juontia, vaan keskity nauttimaan ruokia ja juomia, jotka antavat riittävästi energiaa ja vähentävät samalla kahvintarvetta. Sen sijaan, että päätät vähentää suklaan syöntiä (vaikka hyvässä 70% kaakaopitoisessa suklaassa ei ole mitään vikaa), lisää ruokavalioosi tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja makeita. Näin suklaanhimo vähenee kuin itsestään. Korvaa epäterveellinen ruoka terveellisemmällä vaihtoehdolla. Kysy itseltäsi: Mitä terveellistä voisin syödä tämän sijaan?

Yksinkertaisuus
Aika ajoin elämä tuntuu monimutkaiselta tai hankalalta, ja sillä on suora vaikutus myös mieleesi. Niin työelämässä kuin henkilökohtaisessa arjessa on tärkeää tehdä yksinkertaisia ja ongelmattomia valintoja. Yksinkertaisuus on usein parasta.

Pidä hauskaa!
Terveellisempien elämäntapojen tavoittelussa on tärkeää muistaa olla ottamatta asioita liian vakavasti. Muista pitää hauskaa matkan varrella!

Näytä lisää

Raaka-aineet ja arvoketju

Aivan Have a Superl!fen alusta alkaen, vuodesta 2011, olemme taukoamatta etsineet valmisteillemme parempia ja puhtaampia raaka-aineita. Kasviperäiset raaka-ai

Missio ja visio

Tehtävämme on inspiroida ihmisiä tekemään elämässä terveellisiä valintoja - elämään heidän omaa "Superl!fea! - tarjoamalla ekologisia, aitoja ja täysin vegaan

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM