Kaurapuuro

Kaurapuuro “Organic Breakfast Topping – Mustikka” -lisukkeella ja päärynällä

Ohjeella valmistat 2 annosta:

  • 2 dl suuria kaurahiutaleita
  • 2 dl vettä
  • 3 dl mantelimaitoa
  • Ripaus suolaa
  • mantelimaitoa tarjoiluun

Päällyste:

  • Organic Breakfast Topping – Mustikka” -lisuketta
  • 1 päärynä
  • Vaahterasiirappia, vaihtoehtoisesti granaattiomenan siemeniä

 

Jos mahdollista, laita kaurahiutaleet veteen tekeytymään yli yön.

Keitä kaurahiutaleet mantelimaidossa, pienennä lämpötilaa ja annan puuron hautua matalalla lämmöllä 5-8 minuuttia. Sekoita välillä.

Lisää ripaus suolaa ja jaa puuro kahteen syvään tarjoilukulhoon.

Viimeistele puuro ennen tarjoilua Organic Breakfast Topping – Mustikka -lisukkeella, päärynän paloilla ja mielellään vaahterasiirapilla tai muulla makealla.

Vinkki!

Mitä kauemmin keität puuroa, sitä enemmän se imee itseensä nestettä. Tämän vuoksi voit pitää puurokattilaa keittämisen jälkeen lämpimällä keittolevyllä ja lisätä hieman mantelimaitoa, kaurajogurttia tai muuta hyvää. Jos sinulla on aikaa, voit karamellisoida tai kypsentää päärynät vaahterasiirapissa paistinpannulla tai uunissa. Kypsennetty luumu kaurapuuron kanssa on myös taivaallinen herkku. Kypsennä luumut mausteiden, kuten tähtianiksen kanssa.

Eikö sinulla ole granaattiomenaa? – Granaattiomenan sijasta voit käyttää tuoreita tai jäisiä mustikoita, vadelmia. Kookoshiutaleet mustikoilla on myös erittäin hyvää.

Näytä lisää

Tuorepuuro

Tuorepuuro «Organic Breakfast Topping - Mustikka» -lisukkeella ja vadelmilla Ohjeella valmistat 2 annosta: 2 dl isoja kaurahiutaleita

Trooppinen smoothie

Trooppinen smoothie Ohjeella valmistat 2 annosta: 2-3 dl manteli- tai kauramaitoa 2 rkl «Organic Original Supergreen Mix -lisuketta»

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM